כפתור הפרפר

אירועי אוהבים אמנות -
עושים אמנות

על רקע הגבלות הקורונה: עיריית תל אביב-יפו תקיים את אירועי “אוהבים אמנות. עושים אמנות” במרחב הציבורי ובחללים פתוחים, עם מגוון יצירות אמנות מישראל, יצירות בינלאומיות, סיורים ועוד. 12 – 14 בנובמבר, כניסה חופשית!

מתי

14.11.2020 - 12.11.2020

כמה?

חינם

איפה

רחבי העיר

תאור המופע

​אירוע האמנות הגדול חוזר לעיר בהשתתפות מאות אמנים, עשרות חללי תצוגה ומוזיאונים. האיחוד האירופי, לצד עשרה מוסדות תרבות ושגרירויות ממדינות אירופה, חברו לעיריית תל אביב-יפו, המחלקה לאמנויות והפיקו גרסה אירופית של “אוהבים אמנות, עושים אמנות”, במטרה להעמיק את הקשרים ושיתופי הפעולה החזקים והחשובים בין אמנים ישראלים לבין אירופה, וכדי להפגין סולידריות עם מגזר תרבות שנאנק תחת פגיעתו של משבר הקורונה. מעבר לכך, אירוע זה יקדם דיאלוג וכלים שיעזרו לקדם את התרבות, החיונית למשק ולצמיחה.

אירועי “אוהבים אמנות. עושים אמנות.” הם אירועי דגל שנערכים מזה 18 שנים על ידי העירייה, המחלקה לאמנויות והם מציגים את האמנות המובילה והמגוונת בעיר. הנושא הנבחר השנה הוא “שמיים פתוחים”. במהלך שלושה ימים, 14-12 בנובמבר, יתקיימו פרויקטים אמנותיים חד-פעמיים וייחודיים במרכזים קהילתיים וברחבי העיר, כ-150 אמנים יפתחו את חללי היצירה שלהם לצד כ-30 גלריות ו-4 מוזיאונים, שיהיו פתוחים בחלק מהזמן ללא תשלום ועם פעילויות מיוחדות לסופ”ש.

תאריכים ושעות:
יום חמישי 12.11.20 בשעות 23:00-19:00
יום שישי 13.11.20 בשעות 16:00-10:00
יום שבת 14.11.20 בשעות 10:00- 23:00

האמנים המשתתפים: אנדריאס אנג’לידקיס (יוון), ג’ון איריגויאן (ספרד), יובל אצילי, אורי ארן, איה בן רון, נועה גיניגר, שרון גלזברג, חמודי ג’נאם, נועה גרוס ואורי נועם, מוניקה דרוז’ינסקה (פולין), נטליה זורבובה, אנה לוקשבסקי ואולגה קונדינה (הברביזון החדש), מאיר טאטי, מירי סגל ומיה מגנט, סנטיאגו סיירה (ספרד), אגוסטס סראפינאס (ליטא), מינה פולאנן (פינלנד), סוסה פופ (גרמניה), מיכאלה ויזר (גרמניה), לילך שיטיאט וענת ספרן, סתיו פורגס, לור פרובו (צרפת), להלי פרילינג, אלון פרץ, קולקטיב VOID (בלגיה), מיכאל קינצר (אוסטריה), מירצ’ה קנטור (רומניה), סיל קרול (הולנד), הלל רומן, נועה שוורץ.

* ייתכנו שינויים בתכנית בהתאם להנחיות משרד הבריאות על פי התו הסגול בשל מגבלות הקורונה.

למידע נוסף ופירוט האירועים לחצו כאן
או בפייסבוק: אוהבים אמנות עושים אמנות ובאינסטגרם: lovingartmakingart

מוזיאונים ותרבות

חווייה לכל המשפחה - ממש ליד הבית

40 ₪ לכרטיס

במקום 70 ₪

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

התחבר

הכנס את שם המשתמש הסיסמה להתחברות